Selskabsmenuer & - priser

Vores selskabsafdeling kan honorere stort set alle ønsker - fra en brunch med familien, over møder og receptioner, til det helt store gallaarrangement. Vi råder over hyggelige, fleksible lokaler fra 20, og op til 250 personer, og har alt i moderne AV-udstyr.

Lad jer inspirere af menuforslagene herunder, og kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller nærmere information.

  • Buffetforslag 1

    Forretter

    Hønsesalat med asparges.

    Tomatsalat med løg, mozzarella og strimlet skinke.

    Grøntsagstærter.

    Hovedretter

    Lune pandekager med oksekødsfyld

    Spareribs m/pomfritter, ketrchup og remoulade

    Kyllingebryst med pommes rissolée og tomatsauce

    Salatfade samt flutes og dressing

    Dessert

    Rørt is med diverse toppings

    Pris per kuvert kr. 238,- (Min. 20 kuverter).

  • Buffetforslag 2

    Forretter

    Æg og rejer

    Kold torskeanretning med dilddressing

    Tarteletter med høns i asparges

    Grøntsagstærter

    Panerede fiskefileter med citron og remoulade

    Pommes frites

    Brød og smør

    Hovedretter

    Kalkuncuvette med flødekartofler.

    Stegt oksefilet med timiankartofler.

    Rødvinssauce og bearnaisesauce

    Salatbar.

    Dessert

    Rørt is med diverse toppings

    Frisk frugt

    Pris per kuvert kr. 254,- (Min. 20 kuverter).

  • Buffetforslag 3

    Forretter

    Dampet ising serveret kold på sprød salat med rejer og citroncreme, flutes og smør.

    eller

    Kold torskeanretning med dilddressing

    (portionsrettet)

    Hovedretter

    Farseret oksefilét, peber- og bearnaisesauce

    Marineret kyllingebryst, tomatsauce

    Helstegt skinke, smørstegte kartofler,

    kartoffelroulade og pommes frites.

    Stor salatbar med 3 slags dressing

    Dessert

    Kransekagestænger med creme fraiche

    Jordbær Romanoff

    Pris per kuvert kr. 269,- (Min. 20 kuverter).

  • Buffetforslag 4

    Forretter

    Røget laks og hellefisk med snackasparges

    Rejer med citron og mayonnaise

    Roastbeef med høvlet peberrod, ristede løg og remoulade

    Italiensk skinke med marinerede artiskokker

    Panerede fiskefiletter m/citron og remoulade

    Pommes frites

    Brød og smør

    Hovedretter

    Helstegt oksefilet og bearnaisesauce.

    Stegt dyrekølle med kroketter og rødvinssauce

    Mørbradbøf med champignon á la creme

    Kartoffel Rösti og 4 special salater

    Dessert

    Ostebræt med kiks

    Frugttærtestænger med creme fraiche og flødeskum

    Frisk frugt

    Pris per kuvert kr. 285,- (Min. 20 kuverter).

  • Buffetforslag 5

    Forretter

    Hønsesalat og rejesalat på bund af sprød butterdej.

    Kold lakseroulade med souffléfars og purløgscreme.

    Røget dyrekølle med marinerede urter og rødvinssirup.

    Tre slags bruschetta

     

    Hovedretter

    Dansk frilandsgris med bagte urter og saltkartofler.

    Perlehøne med bagt kartoffelmos

    Stegt laks med pesto og hollandaise sauce samt smørdampede asparges.

    Rødvinssauce og to specialsalater

     

    Dessert

    Fem gamle desserter

    Pris per kuvert kr. 288,- (Min. 20 kuverter).

  • Buffetforslag 6

    Forretter

    Gravad laks med /slikasparges og sennepsdressing.

    Ørred en bellevue med rejer og mayonaise.

    Bagt havtaske med bacon, hummer sauce og butterdejssnitter.

    Kyllingetærte med porre.

    Panerede fiskefilet med citron og remoulade.

    Pommes frites.

    Brød og smør.

    Hovedretter

    Helstegt oksemørbrad m/sauterede svampe og saltkartofler.

    Svinekam Provence.

    Svinemørbrad med pikantost, svøbt i serranoskinke.

    Hertil ristede bådkartofler.

    Pebersauce. Tomatsauce. Bearnaisesauce.

    Fire specialsalater

    Dessert

    Kagebord m. petit fours, brownies etc.

    Rørt is med toppings.

    Udskåret frisk frugt.

    Pris per kuvert kr. 315,- (Min. 20 kuverter).

  • Festmenu 1

    Forretter, vælg mellem

    Rejecocktail m/skaldyrsdressing. Hertil flutes og smør.

    Valgfri suppe med lune flutes.

    Hønsesalat, pyntet m/ananas og bacon. Hertil flutes og smør.

    Dampet rødspættefilet på ananas, hertil pikant og dressing.

    To tarteletter m/høns i asparges.

    Koldrøget laks på sprød salat, serveret m/krydderurte-dressing og flutes.

    Hovedretter, vælg mellem

    Gammeldags oksesteg m/glaserede perleløg, bønner, minimajs, hvide kartofler, skysauce, samt surt og sødt.

    Sprængt and med grøntsager, hvide kartofler og flødepeberrodssauce.

    Kalvesteg stegt som vildt m/waldorfsalat, hvide- og brunede kartofler, halve æbler m/ribsgele, bønner, minimajs, vildtsauce, tyttebærsyltetøj og asier.

    Flæskesteg m/hvide- og brunede kartofler, rødkål, skysauce, halve æbler m/ribsgele samt surt og sødt

    Marineret kalkuncuvette m/pommes rissolée, tomatsauce og blandet salat.

    Dessert, vælg mellem

    Fromager efter eget valg.

    Jordbær Romanoff.

    Frugttærter penslet m/chokolade. Hertil creme fraiche.

    Hjemmelavet islagkage på nøddebund m/jordbærsauce.

    Pandekager m/chokoladesauce. Hertil vanilleparfait.

    Pris per kuvert kr. 268,- (Min. 20 kuverter).

  • Festmenu 2

    Forretter, vælg mellem

    Cremet jordskoksuppe med sprød bacon og purløg

    Indbagt laks på sprød salat med kæmpe rejer svøbt i bacon. Hertil hummersauce og flutes.

    Kold torskeanretning med rejer, asparges og dilddressing. Hertil flutes og smør.

    Indbagt laks serveret på sprød salatbund m. asparges, hertil dild dressing flutes og smør.

    Spansk seranoskinke på sprød salat med pesto, parmesanost, flutes og smør.

    Hovedretter, vælg mellem

    Helstegt kalveryg med ristede champignons, årstidens grøntsager, kartoffelroulade og portvinssauce.

    Stegt perlehøne med ristede østershatte, grill tomat, forårsløg, bagte rødløg, krydrede smørstegte kartofler og portvinssky.

    Stegt dyrekølle med rødvinsglaserede perleløg, timiankartofler, årstidens grønt og vildtsauce.

    Dampede torskeloins m. ristet bacon, hakkede æg, rødbeder, kapers, saltkartofler og senneps sauce.

    Helstegt oksefilet med grilltomat, smørdampet broccoli og sauterede rodfrugter samt bagt kartoffel. Hertil rødvinssauce.

    Dessert, vælg mellem

    Fem gamle desserter.

    Hjemmelavet isroulade af marcipan, nougat og vanilleis. Hertil syltede kumquats og orangecoulis.

    Mørdejsskal m/creme, brombær og italiensk marengs. Hertil brombærcoulis og vanilleis.

    Rabarbertærte med sorbet is

    Pris per kuvert kr. 318,- (Min. 20 kuverter).

  • Festmenu 3

    Forretter, vælg mellem

    Fisketallerken med røget laks, dampet brosmefilet, jomfruhummerhaler og rejer. Hertil løgrogn og pikant dressing, flutes og smør.

    Tårn af grøn lakseroulade. Koldrøget laks rørt med fed rygeost og ramsløg, på bund af bagt spinat. Serveret på babysalater,    hertil limecreme flutes og smør.

    Dampet rødtunge på sauterede rodfrugter med hollandaisesauce.

    Stegt perlehønebryst på ristede østershatte med portvinssky og lunt brød.

    Hovedretter, vælg mellem

    Helstegt oksemørbrad med sauté af svampe, løg og bacon. Bagt kartoffel, rødvinssauce, samt årstidens grønt.

    Vildsvinefilet med bagte urter, marineret rødkålssalat og bagt kartoffelmos. Hertil rødvinssauce.

    Helstegt kalvemørbrad med svampevariation, årstidens grønt, råstegte kartofler og madeirasky.

    Ovnbagt helleflynder på glaserede skorzonerrødder med kartoffelkage og hollandaisesauce.

     

    Dessert, vælg mellem

    Dessertbord m/frugttærter, brownies og is.

    Desserttallerken m/is, kage og frisk frugt.

    Chokoladetrilogi af hjemmelavet kage, parfait og mousse.

    Stor kagebuffet med forskellige kager, samt rørt is med toppings og frisk frugt.

    Gateau au choclat med bourbon vaniljeis og råsyltede bær.

    Pris per kuvert kr. 388,- (Min. 20 kuverter).

  • Drikkevarer

    Velkomstdrink, pr. glas fra kr. 30,-

    Vine, pr. flaske fra kr. 169,-

    Øl, vand og vin ad libitum, per kuvert fra kr. 205,-

    Flaskeøl, kr. 32,-

    Flaskevand, kr. 26,-

    Carlsberg fadøl. 1/4 liter kr. 26,-

    Dessertvine, per glas fra kr. 25,-

    Kaffe, per kuvert kr. 22,-

    Bayleys, cognac, likør m.m per 2 cl. kr. 30,-

  • Natmad

    Vælg mellem følgende retter.

    Suppe efter eget valg. Hertil lune flutes,

    Hjemmelavet pizza,

    Røde pølser m. pølsebrød og diverse tilbehør,

    Hotwings m. blandet salat pommes frites og flutes,

    Lasagne m. blandet salat og dressing, eller

    Spareribs m. blandet salat, pommes frites og flutes.

    Pris per kuvert, kr. 68,-

    Pølse og ostebord m. pålæg fra Slagter Aggerholm, brød, kiks og druer.

    Pålægsbord m. hjemmebagte boller og rugbrød.
    Pålæg fra Slagter Aggerholm.

    Pris per kuvert kr. 85,-

  • Konferenceløsninger

    Lokaleleje, uden forplejning

    Dagsmøde m/ buffet (4 kolde, 3 varme retter)

    Dagsmøde m/ luksusbuffet (6 kolde, 4 varme retter)

    Møde m/ kaffe og rundstykker

    Møde m/ kaffe og isvand

    Møde m/ kaffe, isvand og frugt

    Konference med overnatning i samarbejde med Danland Søndervig

    Morgencomplet

    Morgencomplet ekstra

    Brunch

    Kontakt os, og rekvirér den dagsaktuelle prisliste ....

  • Reception, forslag 1

    Fire slags pindemadder med:
    Flødeost rørt med krydderurter.
    Røget laks.
    Spansk serano skinke.
    Foie gras på ristet brød.
    Tre slags canapéer med:
    Rejer med avocado
    Røget dyrekølle m. æggestand og revet peberrod.
    Roast beef med hjemmelavet remoulade.

    Petit Fours, brownies
    Rørt is
    Frisk frugt med chokoladefontæne.


    Pris per kuvert kr. 278,-  (min. 20 kuverter)

  • Reception, forslag 2

    Diverse røget fisk
    Dampet Ørred med rejer
    Nordsørejer i hvidløg
    Små indbagte Rødtungefileter
    Panerede fiskefileter med citron og remoulade.
    Pommes frites
    Løgrogn og lakserogn serveret
    Med små pandekager og creme fraiche.

    Profitrolles med rejesalat og tunsalat.
    Serano skinke om asparges.
    Røget dyrekølle m/ed agurk og peberrod
    Svinemørbrad svøbt i bacon, hertil paprikasauce
    Oksemørbrad med kartoffelkage og pebersauce
    Dybstegte chiliost
    Indbagte løgringe
    Grøntsags tærter
    Specialsalater
    Brød og smør

    Diverse oste
    Kagebord med Petit Fours,
    2 slags rørt is og brownies.
    Frisk udskåret frugt med chokoladefontæne.


    Pris per kuvert kr. 358,-  (min. 20 kuverter)

  • Brunch

    Æble- og appelsinjuice i kander
    Mælk i kander, kaffe og the

    Lun flæskesteg med rødkål
    Skæreost, brie anretning og marmelade
    Tre slags pålæg
    Lun leverpostej med champignon

    Nutella og honning
    Skinketærter med creme fraiche.

    Amrikanske pandekager med sirup


    Æggestand med cocktailpølser og bacon
    Smør

    Rundstykker, rugbrød og
    Wienerbrød

    Frisk udskåret frugt


    Pris per kuvert kr. 228,-  (min. 20 kuverter)

Billeder kategorien 'restaurant & selskab'

  • Selskab 1 sal
  • Selskab 1 sal
  • Salat Søndervig Beach Bowl
  • Salat Søndervig Beach Bowl
  • Selskab opdækning
  • Selskab opdækning
  • Salatbar Søndervig Beach Bowl
  • Salatbar Søndervig Beach Bowl
  • Pizza Buffet
  • Pizza Buffet
Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Website produktion & design af Estrup